Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Νέα
Bestyle Gift&Packing Industry Limited
Αρχική Σελίδα Νέα

Φεστιβάλ βαρκών δράκων

Κίνα Bestyle Gift&Packing Industry Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα Bestyle Gift&Packing Industry Limited Πιστοποιήσεις
Είμαι κύριος μιας μικρής επιχείρησης σοκολάτας σε Καλιφόρνια. Έχω εργαστεί με Shenzhen Bestyle Gift Packing Limited, στην παραγωγή της συνήθειας 3 έκανε τις συσκευασίες για τις σοκολάτες μου. Τα κιβώτια είναι όμορφα, καλοφτιαγμένα και προσιτά. Η συσκευασία δώρων Bestyle είναι επαγγελματική και είναι ο τέλειος συνέταιρος για την επιχείρησή μου μου. Τους εμπιστεύομαι, μπορείτε επίσης.

—— Jeffry

Άριστος! οι χαρτονένιοι σωλήνες είναι όμορφοι, κοιτάζουν και λειτουργούν ακριβώς όπως περιγράφονται, συσκευάστηκαν προσεκτικά για τη ναυτιλία, δεν υπήρξε καμία ζημία κατά τη μεταφορά, και η αποστολή παραδόθηκε εγκαίρως.

—— Stephen

Ποιότητα των προϊόντων τόσο καλό όσο αναμενόταν και συμπεριλαμβανομένου του εγγράφου και της εκτύπωσης! Καλή εξυπηρέτηση πελατών και καταπληκτική εμπειρία ναυτιλίας που ο γρηγορότερος το guaranttee. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη βοήθειά σας.

—— Binet

μεγάλη εξυπηρέτηση πελατών! γρήγορη παράδοση! και μεγάλη επικοινωνία!

—— Ray Piedra

Η πραγματικά συμπαθητική συσκευασία και εκτιμά την τέλεια υπηρεσία σας. Μεγάλες προστιθεμένης αξίας υπηρεσίες.

—— Alex

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Φεστιβάλ βαρκών δράκων
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Φεστιβάλ βαρκών δράκων

 

 

 

Θέση: Forest Park Dapingzhang

 

Πρόγραμμα: Η πεζοπορία, Lychees επιλογής, κάνει την μπουλέττα ρυζιού

 

Κάθε χρόνο στις 5 Μαΐου, ήταν φεστιβάλ βαρκών δράκων. Αυτήν την ημέρα, οι άνθρωποι κάνουν συνήθως την μπουλέττα ρυζιού και παίζουν τα παιχνίδια αυτήν την ημέρα. Είναι ένα από τα σημαντικότερα κινεζικά φεστιβάλ, άλλα τα δύο όντας το φεστιβάλ φεγγαριών φθινοπώρου και το κινεζικό νέο έτος.

 

Αυτή η ημέρα χρησιμοποιείται για να τιμήσει την μνήμη του αρχαίου ποιητή Quyuan, κάνει πολλά καλά πράγματα στη χώρα και ανθρώπινος, αλλά λόγω του αποκλεισμού της αριστοκρατίας, εξορίστηκαν στο Hanbei και ο ποταμός Basins.In 278 Xiaoxiang Π.Χ., ο στρατός Qin κατάκτησε το κεφάλαιο Chu. Το Qu Yuan είδε τη χώρα του εισβολή. Η καρδιά του ήταν όπως ένα μαχαίρι, αλλά δεν θα μπορούσε να αντέξει να εγκαταλείψει τη χώρα του. Στις 5 Μαΐου, μετά από να γράψει το τέλειο βιβλίο «Huai Sha», το άλμα με μια πέτρα στον ποταμό MiLuo και πεθαμένος. Οι άνθρωποι ανθρώπων προσπαθούν να τον σώσουν όταν πήδησε Qu Yuan στον ποταμό, αλλά δεν βρήκε ποτέ το σώμα. Επομένως, οι άνθρωποι συσκεύασαν το ρύζι στα φύλλα και τους έριξαν στον ποταμό για να αποτρέψουν τα ψάρια το σώμα του.

 

Μέχρι τώρα, οι άνθρωποι αυτήν την ημέρα συνέχισαν να διεξάγουν τον αγώνα βαρκών δράκων και να κάνουν την μπουλέττα ρυζιού για να του τιμήσουν την μνήμη. Κατόπιν το φεστιβάλ βαρκών δράκων έγινε μια από τις εθνικές νομικές διακοπές και παρατίθεται στον κατάλογο παγκόσμιων άυλο πολιτισμικών κληρονομιών.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Φεστιβάλ βαρκών δράκων  0

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Φεστιβάλ βαρκών δράκων  1

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Φεστιβάλ βαρκών δράκων  2

 

 

 

Χρόνος μπαρ : 2018-06-18 09:00:00 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Bestyle Gift&Packing Industry Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Helena An

Τηλ.:: 86-15217760683

Φαξ: 86-0755-89585910

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)